Steenhuis Elektrotechniek

Wat wij doen

Ontwerpen

Wij zijn in staat om gevraagde elektrotechnische ontwerpen van opdrachtgevers uit te werken. Aanverwante onderdelen die elektrotechnisch aangestuurd worden zoals rioolwaterpompen, stuwen, poldergemalen en andere watertechnische producten op dit gebied behoren tot de expertise van ons bedrijf.


Bouwen

Het bouwen van projecten zoals pompgemalen, stuwen en andere waterbeheertechnische constructies gebeurt in samenhang met deskundige en ervaren civieltechnische partners. Op dit gebied kan Steenhuis Elektrotechniek projecten met kennis en ervaring in moderne contractvormen opleveren met een hoog kwaliteitsniveau.

Pompinstallaties

Ons bedrijf heeft zich bij verschillende opdrachtgevers onderscheiden door betrouwbare pompinstallaties af te leveren. De pompinstallatie wordt geĆÆnstalleerd met technisch hoogwaardige pompen van erkende pompleveranciers.


Besturingstechnieken

Aangaande besturingstechniek zijn wij bekend en ervaren met de besturingssystemen die gevraagd worden door en gebouwd worden voor diverse opdrachtgevers in de watersector en industrie. De gebouwde verdeelinrichtingen voldoen aan de belangrijke en essentiƫle eisen die bestaan op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. De besturingssystemen worden gebouwd al naar gelang de wensen van de klant.